Overweegt u de Cloud?

Overal uw software bij de hand? Overweegt u met uw verhuursoftware in de cloud te gaan? Dat kan met OakTree Rent Online, de internetvariant van OakTree Rent. Hierbij hebt u dezelfde functionaliteit als bij de lokaal geïnstalleerde versie.

De voordelen van OakTree Rent Online:

  • Geen investering in hardware
  • Na de eenmalige aanschaf een vast bedrag per jaar
  • Back-ups geregeld
  • Geen updates uitvoeren
  • 24/7 inzicht in de organisatie
  • Overal toegang tot uw verhuuradministratie
  • U bent binnen 24 uur online
  • Extra nieuwe cloud functionaliteiten

Wat kost OakTree Rent per jaar?

OakTree Rent is beschikbaar in twee licentievormen:

  • OakTree Full Account
  • OakTree Small Account

Met de Full account is het mogelijk alle functies binnen OakTree Rent uit te voeren. Uiteraard blijft dit afhankelijk van de rechten die je van je systeembeheerder hebt toegewezen gekregen. Zo kan nog steeds een medewerker aan een FULL account zijn gekoppeld maar toch geen toegang krijgen tot het aanmaken van bijvoorbeeld artikelen.

De Small account is vooral bedoeld voor medewerkers die gerichte uitvoerende functies doen. Denk aan Magazijnbeheer (voor maken van pak- en retourbonnen). Schrijven van uren op projecten en het eerder retourmelden of verlengen van materialen, het registreren van manco’s en schoonmaaklijsten. Voor deze functies heeft u aan een Small Account voldoende.

OakTree Rent Full licentie € 405,00 per jaar
OakTree Rent Small licentie € 179,10 per jaar

 

U ontvangt daarbij alle toekomstige updates volledig GRATIS en kunt u gebruik maken van onze helpdesk/support desk, inclusief 24/7 ticketsysteem.

Aanvullende modules

Nog meer rendement uit uw software halen? Dat kan. Door middel van onze aanvullende modules maakt u nog meer gebruik van de toch al zeer complete basislicentie. Een extra voordeel is dat u onze modules niet aanschaft per licentie maar als een vast bedrag, ongeacht dus het aantal gebruikers.

OakTree BackStage
uw freelancers App voor OakTree onderweg
€ 333,00 per jaar
OakTree Finance
onze complete eigen financiele administratie     
€ 270,00 per jaar
OakTree Document Management
digitale documentenbeheer
€ 250,00 per jaar
OakTree ScanApp
digitalisering van uw magazijn
€ 270,00 per jaar

Eenmalige aanschaf

Naast de jaarlijkste kosten betaalt u het eerste jaar de aanschaf van onze licenties en modules. De kosten hiervan is afhankelijk van het aantal gebruikers dat u aanschaft. Net als bij u in de verhuur, hoe meer dagen u huurt des te goedkoper het wordt. Zo werken ook onze licenties. Koopt u meerdere licenties tegelijkertijd dan wordt de licentieprijs per staffel goedkoper. Een full licentie start vanaf € 1.995,00 per gebruiker en een small licentie voor € 995,00. Wij maken graag na ons bezoek en demonstratie een offerte voor u op maat.