Relight kiest OakTree Rent

Na een lange degelijke voorbereiding heeft de Relight Group gekozen om haar automatisering in handen te leggen van OakSoft. Jan Siemons, eigenaar van de Relight Group, gaat samen met het team van OakSoft zijn automatisering volledig opnieuw aanpakken.

Totaalleverancier
Het was geen eenvoudige keuze. Relight is naast een middelgrote verhuurder van licht- en geluid, tevens een totaalleverancier van professionele AV-apparatuur. "Sinds onze oprichting in 1984 zijn wij gespecialiseerd in het mede tot stand brengen van allerlei evenementen. De omvang van uw evenement maakt ons niet uit. Naast de losse verhuur zijn wij tevens expert in ondersteuning en totaalverzorging voor, tijdens en na uw evenement. Bij ons bent u op het juiste adres op het gebied van rigging, licht, geluid, video, effecten, podia, stoffering, stroomverdeling en bekabeling.", aldus Jan Siemons vol trots over zijn bedrijf.

Implementatie
relightautoVoor de invoering van OakTree Rent binnen Relight is Martijn Satter aangewezen als eind-verantwoordelijke. "We hebben jarenlang gewerkt met RMS.  We hadden met Stan een enorme goede band en hij stond altijd voor ons klaar. We zijn daarna de markt opnieuw gaan onderzoeken en kwamen zo bij OakSoft terecht en na een aantal kritische vragen en uitgebreide demonstraties hebben we weloverwogen de keuze gemaakt. We zijn niet over een nacht ijs gegaan want deze beslissing nemen wij hopelijk weer voor jaren. De prettige contacten met OakSoft en de professionele aanpak sprak ons enorm aan.", aldus Martijn.

Ook directeur Geert van Erven is blij met de keuze van Relight. "Wij beginnen voortaan met het inventariseren van wat de klanten zoekt. Waar legt men de lat. Een belangrijk aspect was dat Relight een volgende stap wilde maken. Mooi is ook dat men gebruik gaat maken van onze geïntegreerde financiële software. Daarmee kunnen we bedrijven juist meer bieden dan menig ander aanbieder van verhuursoftware.  Van projectadministratie tot aan de kosten- en kostendragers kunnen worden vastgelegd op alle niveau's binnen de verhuur- en artikeladministratie. Het was voor ons wel duidelijk dat Relight haar zaakjes goed op orde heeft. En dat zie je dan ook terug al in het voortraject. We hopen dat we samen kunnen bouwen aan een langdurige samenwerking, maar daar hebben wij alle vertrouwen in." 

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *