Feesten- en Partijen. Een heel andere tak van sport. Ook deze branche heeft speciale behoeftes. Wat te denken van schoonmaakkosten, manco's en retouren, routelijsten, dry-hire en verkoop van dranken en inrichtingen. Ook partyverhuurders maken dankbaar gebruik van onze slimme artikelconfigurator welke uniek is in zijn klasse.

Artikelconfigurator

Naast het leveren van uw verhuurmaterialen levert men vaak ook de drank- en catering. Ook daarvoor wordt vaak de artikelconfigurator ingesteld. Middels een door u zelf in te richten vraag- en antwoordspel kan OakTree volledig zelfstandig een voorstel doen van een samengesteld artikel of set. Denk bijvoorbeeld aan de vraag hoeveel gasten er op het evenement van uw klant uitgenodigd zijn, zijn er kinderen aanwezig, wil men wijn- of bier en wenst men het bier uit flesjes of uit de tap? Nadat de vragen zijn gesteld genereert OakTree volautomatisch een drankvoorstel om te reserveren als verkoopartikelen op uw verhuurproject. OakTree toont direct de beschikbaarheid van uw voorraad en kan desgewenst op deze manier direct ingekocht worden bij uw leverancier.

Schoonmaakkosten

Binnen de partyverhuur is er uiteraard meestal sprake van schoonmaakkosten. Er zijn verhuurders die dit als vaste prijs cq opslag doorbelasten aan de klant. Maar even zo vaak komen wij tegen dat uitsluitend "gebruikt" servies, bestek en glaswerk wordt doorbelast voor schoonmaakkosten. OakTree Rent ondersteund beiden en vanuit het retourenscherm kan direct gekozen worden hoeveel schoonmaakkosten moeten worden doorbelast.

Manco's en tekorten

Naast de schoonmaakkosten kan op het retourenscherm ook direct gekozen worden om manco's te registreren. Deze manco's kunnen vooruitgeschoven worden naar een later tijdstip waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld om op zoek te gaan naar de vermiste materialen. Mochten materialen niet geretourneerd worden, dan heeft u de keuze om de manco's direct af te boeken van uw voorraad. Of u de materialen doorbelast aan uw klant is uiteraard aan u. Dit zal sterk afhankelijk zijn van uw kosten. De afhandeling en facturering gaat vervolgens volledig automatisch.

Webshop

OakSoft laat de specialisten hun werk doen. Het ontwikkelen van een webshop is werk van specialisten. Middels een API koppelen servicebureau's direct aan OakTree Rent. Weborders worden direct geïmporteerd in OakTree Rent en materialen kunnen met een druk op de knop beschikbaar worden gemaakt op uw webshop. Wilt u een voorbeeld zien van onze klanten die hun webshop hebben geïntegreerd in OakTree Rent? samen met partner

Wilt u meer weten over de koppeling die BratPack heeft gerealiseerd? Klik dan hier

Website David van Schie Partyrental
Website David van Schie Partyrental
Website Accuraat Verhuur
Website Accuraat Verhuur

partyverhuur1

partyverhuur2

partyverhuur3