OakTree Rent is de meest completen ERP-oplossing binnen de verhuurbranche. Het succes van OakSoft is te danken aan het partnerschip dat OakSoft met haar gebruikers de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Gerenommeerde verhuurbedrijven als HVR-ShowEquipment, Faber AB, The PowerShop, Storysound, Van Ham tenten & Podia en David van Schie Partyverhuur hebben de basis gelegd van een softwarepakket dat er staat en is ontwikkeld door en met name voor de markt. U hoeft ons toch niet te geloven, maar u gelooft toch zeker uw eigen collega’s wel?

OakTree Rent is een totaaloplossing. Met OakTree Rent haalt u een pakket in huis waarbij al uw afdelingen geïntegreerd zullen samen werken met één centrale administratie. Waar andere zich richten op het toch al zeer complexe voorraadbeheer en projectafhandeling, daar gaat OakTree Rent nog een stapje verder. OakTree Rent is voorzien van een magazijn in- en uitslagmodule. Daarnaast lever OakSoft, door haar grote kennis van administratieve processen, als één van de weinige leveranciers in de markt die compleet in eigen beheer ontwikkelde financiële administratie, welke samen met de verhuursoftware nog meer kwaliteit en inzage geeft aan uw organisatie.

Maar hoe kwalitatief of correct onze software ook werkt, bij OakSoft staat bovenal het prettige contact die wij dagelijks hebben met onze eindgebruikers, uw collega’s, hoog in het vaandel. De persoonlijke touch en betrokkenheid bij uw organisatie, onderscheid ons als partner van vele andere IT-leveranciers.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *