Cosmos Verhuur kiest voor OakTree Rent

Afgelopen week koos Cosmos verhuur voor de software van OakSoft. Tom Dirckx, zaakvoerder van de Belgische Party- en Attractieverhuurder, ging niet over één nacht ijs. Na diverse besprekingen en demonstratie van de software, was het voor Cosmos duidelijk om haar kantoorautomatisering aan te gaan pakken met OakTree Rent.

Cosmos Events BVBA uit Overpelt is leverancier van Party- en Attractieverhuur. “We kwamen met Tom in contact begin dit jaar en zijn toe via diverse besprekingen dieper op hun vragen in gegaan. Met onze partyverhuurders als Accuraat Verhuur en David van Schie werd gezocht naar tevens een oplossing voor een nieuwe webshop. Binnen de partyverhuur is een koppeling met een webshop haast onontbeerlijk. Dat kun je via freeware doen als Woocommerce of Magento, maar wij werken liever samen met gerenommeerde partners die zich gespecialiseerd hebben in het bouwen van webshops. Zo hebben Accuraat en David van Schie inmiddels hun webshop volledig geintegreerd met OakTree Rent.”, aldus directeur Geert van Erven.

Met Cosmos heeft OakSoft er opnieuw een partyverhuurder bij uit België. “Wij waren reeds geautomatiseerd met verhuursoftware, maar we waren op zoek naar nieuwe software die beter aan zou gaan sluiten bij onze activiteiten. We waren zeer benieuwd wat OakSoft daarin zou kunnen betekenen. We hoorden goede verhalen over OakSoft en na diverse besprekingen en demonstratie heeft Geert ons ook overtuigd.”, aldus Tom Dirckx.

“Inmiddels zijn we gestart met de implementatie van onze software en ligt er een traject om zo spoedig mogelijk live te gaan.”, aldus Twan Brok, manager consultancy van OakSoft B.V.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *