OakSoft B.V. - de makers van OakTree Rent

De beste software-oplossingen worden het best ontwikkeld als je zelf met je voeten in de modder staat. Dat is de basis geweest van OakTree Rent. Inmiddels 12 jaar geleden verkocht directeur/oprichter Geert van Erven zijn succesvolle softwarebureau met software voor Advocatenkantoren. Geert had geleerd dat specialiseren hem tot twee maal toe een marktleiderschap had opgeleverd. Na de verkoop van zijn aandelen in zijn eerste bedrijf, kwam Geert terug bij zijn eerste grote liefde. De entertainmentwereld. Zelf mocht hij als kindsterretje van zijn achtste tot zijn veertiende wekelijks op de grootste podia en theaters in Nederland en België optreden. 

Al snel bleek dat enkele belangrijke verhuurders in het bovensegment van de verhuur de ontwikkelingen van OakSoft wilden gaan ondersteunen. Sterker nog al snel werd de inbreng van deze klanten de basis van het huidige OakTree Rent. Faber AV, The PowerShop, StorySound, HVR ShowEquipment en Van Ham Tenten- en Podia, brachten dagelijks hun inbreng vanuit iedere tak van de verhuur in de software-ontwikkeling van OakTree Rent. Zo ontstond er al snel een win-win-win situatie en een product dat duidelijk vanuit de praktijk was ontstaan. Omdat OakSoft direct betrokken was bij de "grotere" verhuurders werd het wel duidelijk dat de complexiteit van de verhuur tot in detail moest worden opgelost. Meerdere magazijnen, meerdere vestigingen, Financiële administratie tot aan de personeelsadministratie. Onderdelen die van groot belang waren binnen deze groep. 

OakSoft onderscheidde zich al snel en bouwde zorgvuldig aan de samenwerking met zijn klanten. Een echt partnership ontstaat en dat is tot op de dag van vandaag één van de belangrijkste pijlers waar het Tilburgse softwarebureau op rust.

Team

Inmiddels bestaat het team van OakSoft uit een hechte groep van professionele ontwikkelaars. Het managementteam werkt daarnaast al ruim 20 jaar met elkaar samen en aangevuld met een aantal "jonge" ICT-ontwikkelaars bedenkt men dagelijks de mooiste oplossingen voor de verhuur. Hieronder treft u onze medewerkers aan waarmee u vaak contact zult hebben.

 

osteam

Angelo van Erven

ANGELO VAN ERVEN

Senior Consultant

Als senior consultant is Angelo verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze klanten op locatie. Naast het feit dat Angelo bijna alle facetten van onze software tot in detail kent, is hij tevens onze rapportagespecialist. Daarnaast vindt Angelo het van groot belang in het "veld" bezig te blijven om de feeling met de branche niet te verliezen. Bovendien ondersteunt Angelo de helpdesk als 2nd support engineer.

Seyar Narouzi

SEYAR NAROUZI

Senior Programmeur

Seyar is inmiddels doorgegroeid van 'groentje' die als stagiair bij OakSoft binnen kwam lopen tot thans een van de belangrijkste programmeurs van OakTree Rent. Seyar vindt het daarnaast belangrijk nog vaak betrokken te zijn bij de helpdesk en is samen met Angelo dan ook verantwoordelijk voor bijna alle klantencontacten.

Geert van Erven

GEERT VAN ERVEN

Directeur

Een people manager. Een mensen-mens zoals men dat zo vaak zegt. Heeft het belang van de klant hoger in het vaandel staan dan zijn eigen visie. Geert is naast algemeen verantwoordelijke tevens een van de programmeurs van OakTree Rent. Met zijn administratieve achtergrond zijn met name boekhoudkundige onderdelen de verantwoordelijkheid van Geert.